Gewicht

Viser alle 4 resultater

Show sidebar
Lukk

Armbind sett

kr175.00
Dette må du ha med i skøytebaggen når du går løp. Flott armbind sett med egen etui gjør at du er klar til hver eneste løp Hvit = innerbane 1. par Rød = ytrebane 1. par Gul = innerbane 2. par (kvartettstart) Blå = ytrebane 2. par (kvartettstart)

Sagester langermet T-skjorte

kr795.00
Langermet t-skjorte i børstet mikrofiber med flate kontrastsømmer og skinnende motiv.
Lukk

Sagester skøytebukse

kr795.00
Leggings i 100% termisk resirkulert stoff med skøyteovertrekk. Vi lagerfører ikke denne, men kan bestilles. Leveringstid ca 1 måned.

MK-phantom jern

Fordelene til MK Phantom kan ikke overdrives for den avanserte freestyle-løper. Legendarisk alternativ, Phantom er sidevarslet, avsmalnet og spesielt utviklet for trippel og firedoblet hopp. I sammen med løpere i verdensklasse, ble MK-ingeniørene anbefalt å utvikle dette bladet med en mindre radiusavdeling på 7 fot for å gi plass til dypere kanter og lettere svinger. Tverrhakketennene er designet for eksplosive hopp, og gjør det mulig å feste seg i isen dypt. Denne modellen kan også bestilles med Revolution: Side slipt, avsmalnet, karbonfiber-teknologi og designet etter en vinnende freestyle-formel. Phantom Revolution sitter helt øverst i MK-bladeserien og det med god grunn. Denne modellen må bestilles, sjekk med oss om leveringstid. Parabolic jern. Den unike krumningen og avsmalningen i midten av et parabolsk blad er designet for å gjøre det jevnere, skarpere og mer energiske spinn og svinger. Og siden vekten er sentrert på midten av presisjonsgeometri, har du økt kontrollnivå og selvtillit for å frigjøre ditt sanne potensial.