Viser 1–12 av 487 resultater

Lengdeløp (160)

Kunstløp (153)

Kortbane (21)

Rulleskøyter (59)

Klubb bekledning (16)

Curling (16)

Barneskøyter (46)

Alle (56)

Diverse (35)

Hockey (24)

Klær (28)

Barneskøyte Rosa – str 34-37

kr595.00
Fin skøyte til moro og lek. Kan justeres i 4 forskjellige størrelser. Kun str 34-37 Denne går ut fra kolleksjonen. Kun 1 par igjen.
Les mer

Boltesett til NIS turskøyter

kr195.00
Dette boltesettet brukes til å montere BC bindinger på både Zandstra Delta fit all og NIS turskøyter.
Legg til i handlekurv

Bunga liktorn gelpute

kr395.00
bunga håndflate beskytter har en gelpute som absorberer støt, trykk og gnidning. Beskytter håndflaten og håndleddet mot støt.

Bunga liktorn gelpute

kr395.00
Bunga bunion gelpute er en utmerket måte å redusere trykk og smerter forårsaket av liktorn på og til og med bidra til å forebygge dem. Dette produktet har en formstøpt gelpute som er strategisk festet til en tynn elastisk hylse. Denne gelèen dekker og omgir liktornene og bidrar til å redusere trykket slik at betennelsen avtar. Ved kontinuerlig bruk fungerer den som en effektiv fuktighetskrem for huden. Selges enkeltvis. Dette produktet passer til både høyre og venstre fot. Plasser produktet på foten som vist på illustrasjonen. Produktet skal brukes på medialsiden av begge føtter. Det er derfor beregnet på liktorn på og nær stortåen. Bunga liktornpute finnes i to størrelser, liten og stor. Velg den som nærmer din fot. Small: < ca 40 Large: > ca 38

Cadomotus R304 understell

kr5,990.00
Elsker du å kunne runde opp skøyten og beholde styringen selv? Da et dette understellet noe for deg. Tuben er laget av rustfritt 304 stål, herdet; sterk og pålitelig. Vedlikeholdsvennlig. Tuben gjør skøyten lett å kontrollere, ideell for avslappende runder på skøytebanen eller på naturis. Klappsystemet er lettere med mindre lager, så det er fortsatt sterkt nok til mange kilometer med naturis.

Cadomotus R980 understell

kr6,990.00
Elsker du et understell utenom den vanlige? Dette stålet gir deg en ekstra boost når du sparker i fra. Dette pga at stålet gir deg en fjæreffekt. Tuben er laget av DP980 (Dual Phase) stål; en sterk type stål som kan absorbere mye energi. Tuben gir mer 'rebound', følelsen av at du kommer deg tilbake fra skøyten etter start, du øker reaksjonshastigheten og den hjelper deg med å ta et ekstra eksplosivt take-off. Klappsystemet har større og sterkere industrilagre, aksel med større diameter og er lettere å demontere.

Curling kost – Fiberglass

kr895.00

Asham glassfiberhåndtak bruker polltrusjonsrør som lages av kontinuerlig lang glassfiber og epoxyharpiks for å oppnå økonomisk høy styrke i henhold til vektegenskaper.

Leveres med roterende V2 hodet og pute.

E-guard

kr425.00
"Off-Ice" er i ferd med å endre seg dramatisk! Nye kallosjer fra EDEA. Den nye generasjons skøytebeskyttelser endrer alt! Inspirert av naturen, E-guards nytenkende design for bedre drenering og beskyttelse, og den er så enkelt og raskt å bruke. laget av kun ett stykke, ingen fikling, ingen deler, kreves ingen montering! Den strekker seg for å passe til de fleste størrelser. Den passer til jern størrelser fra 8" til minst 10". For danseblader dekker E-guards jern størrelser 9" til 11" Den unike ryggvirvelprofilen støtter hule blad og beskytter kanter. Den overlegne dreneringen betyr tørrere kanter og mindre rust. Det bredere gummierte grepet og halvmatte finish gjør det enklere å gå med mindre skli. Den gummierte sålen er mykere og roligere. Ikke mer klikk-klakk. Den er designet for å passe til alle jern typer! Small - jernstørrelse 7" - 8,5" Medium  - jernstørrelse 8.75" - 10.25" Large - jernstørrelse 10" - 12" Størrelsen på jernet står som oftest ingravert i jernet (stålet)

E-guard DUO

kr495.00
"Off-Ice" er i ferd med å endre seg dramatisk! Nye kallosjer fra EDEA i doble farger. Den nye generasjons skøytebeskyttelser endrer alt! Inspirert av naturen, E-guards nytenkende design for bedre drenering og beskyttelse, og den er så enkelt og raskt å bruke. laget av kun ett stykke, ingen fikling, ingen deler, kreves ingen montering! Den strekker seg for å passe til de fleste størrelser. Den passer til jern størrelser fra 8" til minst 10". For danseblader dekker E-guards jern størrelser 9" til 11" Den unike ryggvirvelprofilen støtter hule blad og beskytter kanter. Den overlegne dreneringen betyr tørrere kanter og mindre rust. Det bredere gummierte grepet og halvmatte finish gjør det enklere å gå med mindre skli. Den gummierte sålen er mykere og roligere. Ikke mer klikk-klakk. Den er designet for å passe til alle jern typer! Størrelsen på jernet står som oftest ingravert i jernet (stålet)

E-hanske – antikutt

kr795.00
Behold varmen og fingrene. Spesielt designet for kunstløp, de er laget med et spesielt anti-kutt materiale på håndflaten og fingrene

E-hansker

kr495.00
Hold deg varm med Edea sine E-gloves pro Sklisikker design på håndflaten. Ekstra varmt teknisk materiale for å sikre varme treninger. Tettsittende passform forbedrer linjen samtidig som den gir maksimal komfort. 3 touch fingertupper er integrert på hver hanske. Størrelser: Small (5-10 år), Medium (11-15 år), Large (alder >16) Materiale: 100% polyester

E-såle – Edea

kr395.00kr495.00
Anatomisk forhåndsformet innersåle beskytter mot støt og vibrasjoner. NOENE® legges inn under hæl og metatarsus (mellomfoten) for å absorbere og fjerne 96 % av støt og vibrasjoner på grunn av støtet. Bueguide gir stabilitet som hjelper til med å korrigere holdning og justere punkter. Laget av EVA (Etylen-vinylacetat), tilpasser den seg perfekt til fotens form. Den høye elastisiteten sikrer mykhet og komfort uten en krøll på tåen. EVA er vannavstøtende og isolerende slik at du holder deg fresh. Hypoallergen og motstandsdyktig mot sopp og bakterier, den er også ikke giftig. Størrelser: Designet for å passe Edea-sko fra str 195 til 310 Vil også passe andre typer sko, mål opp innersålen og bestill lengden. feks 26cm = 260mm (260)